Dior divatház

2024. szeptember 9., hétfő

Montale Intense Cherry unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7369

A Montale Intense Cherry Eau de Parfum uniszex illata a cseresznye elragadó mámorával kényeztet. A fehér virágok és az édes, melengető vanília kíséretében igazi ínyencséggé válik. Nagyon gyorsan függővé válhat az illattól, de természetesen nem kell megtagadnia magától. Férfiaknak és nőknek szóló illat, de különösen a nők számára lesz vonzó. Jellegzetesen cseresznyés illat édes és púderes alaphangokkal rendelkezik. a melegebb hónapokra és nappali viseletre ideális. 

Az illat összetétele: Az illat szívében intenzív, lédús fekete cseresznye található, amelyet édes és virágos jegyek kísérnek. A friss bergamottot fokozatosan felváltja a rózsaszirmok és a jázmin, majd a melengető, fás vanília illata. Az alapot a finom szantálfa és a pézsma alkotják. 

Az illat története: A Montale Intense Cherry igazi különlegességnek számít a parfümök között. Egy olyan desszert, amelyet minden nap meg szeretne kóstolni. Az ínyenc Eau de Parfum illatát Pierre Montale alkotta meg, és 2017 óta varázsolja el a nőket és a férfiakat egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari Omnia Amethyste 2023 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2507 Kényeztesse magát egy elegáns, púderes hatású kompozícióval, amelyet az amet...