Dior divatház

2024. szeptember 26., csütörtök

Versace Eros Energy férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7381

Az Eros Energyt a Földközi-tenger partvidékének lélegzetelállító szépsége ihlette; a táj frissessége, a levegő vadsága és a hatalmas olasz vakáció luxusa. Channing Tatum a Versace Eros kampány főszereplője, amely a kollekció legújabb eau de parfum pour homme-ja, az Eros Energy debütál, és csatlakozik a meglévő Eros és Eros Flame illatokhoz. 

Szerelem, szenvedély, vágy és a Földközi-tenger partjainak lélegzetelállító szépsége alkotja ennek az alkotásnak az inspirációját. Egyedülálló frissesség és érzékiség az erőteljes, szexi és pozitív életérzés érdekében. A Versace Eros Energy egy szenvedélyes férfi illata, aki mestere önmagának és a férfias vonzerő kódjainak. 

Parfüm leírása: Az Eros Energy élénk és felemelő kezdetet kínál a citrusfélék csábító ragyogásával. A napsütötte olasz bergamottot a vérnarancs, a lime, a citrom, a grapefruit és a mandarin ízes jegyei erősítik, frissítő, harmonikus keveréket alkotva, amely örömet sugároz. A szív feltárja az intrikát és az érzékiséget, egy csipetnyi rózsaszín bors és fekete ribizli intenzív jegyeivel élénkítve. 

A fehér borostyánnal kombinálva az illat középpontjában rejlő szenvedélyt és vágyat helyezi a középpontba. A pacsuli mélységet és gazdagságot ad, míg a pézsma lágy, hívogató aurát biztosít, amely meleg ölelésbe burkol. A tölgymoha földes, zöld árnyalatot ad hozzá, erősítő eleganciába rögzítve az illatot. 

Az Eros Energy Eau de Parfum Pour Homme egy egyedülálló illat erőteljes szilárdsággal és hosszan tartó jelenléttel. A szeretet, az energia és a vágy áll az alkotás középpontjában, amelyet a Földközi-tenger partjának lélegzetelállító szépsége ihletett. 

Az illat átlátszó sárga palackban, gravírozott Greca motívumokkal, középső Medúzával és bronz színű kupakkal érkezik. Az illat élettartamának növelése érdekében vigye fel a legfontosabb pulzuspontokra (nyak, belső csukló, fül mögött vagy mellkas). Kerülje az illat közvetlen finom anyagokra és ékszerekre permetezését, mert ez károsodást okozhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Yves Saint Laurent Libre Flowers Flames női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7379 Meleg virágos parfüm, mely krémes vanília, trópusi és napsütötte illat árasz...