Dior divatház

2024. szeptember 4., szerda

Sisley Eau de Sisley 3 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3629

Meglepően addiktív, pulzáló illat. Az eau de Sisley 3 olyan mint egy csábító ruha, amelyet csillogó vörös rubinok díszítenek. Izgalmas citrusfélék örömteli jegyével csábít. Erős tónusos kombinációja a friss jegyek finom egymásutánjából fakad: a bergamott értékes esszenciája, a mandarin csillogása, a grapefruit keserűsége és a frissítő citrom. 

Olyan mint egy maghatározó, pozitív impulzus. Könnyedséggel és eleganciával merül bele az egzotikus és érzéki szív vonalba. Amelyet áthat a lila gyömbér, lágyan érzéki kínai Osmanthus virágának merész illata, valamint az őszibarack és a sárgabarack nyomaival. 

Elegáns alapillat, amelyet a pacsuli és a vetiver ereje, a benjamin és a vanília krémessége, valamint a pézsmajegyek lágysága alkot. Ennek az illatnak az eleganciája, a rejtélyes mosolyban rejlik amit kivált használójából. Az eau de Sisley 3 váratlan és szeszélyes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari Omnia Coral női parfüm

ht t ps://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4749 Élénk, lédús, vibráló. A Bulgari Omnia Coral Eau de Toilette-tet hölgyekne...