Dior divatház

2024. szeptember 12., csütörtök

Givenchy Dahlia Noir EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4951

Ez az illat, mely Riccardo Tisci első illatkreációja, egy titokzatos és misztikus nőt testesít meg, akinek szépsége fekete napként ragyog, amely a fény és az árnyék, a veszély és az érzékenység, a szent és a profán között izzik fel. A Dahlia Noir a vágy lángjainak ragyogása. Az ellentétes erők találkozása, mely jobban kifejezi az illatot viselő nő erejét és lágyságát. Egy letisztult vonalvezetésű, neo-klasszikus illat, mely a divatház méltó képviselője. Visszatérés a páratlan luxushoz, a Givenchy stílus kvintesszenciája. 

A Végzet Virága Púderes jegyei, a gyengédséget, a nemes és oltalmazó hagyományos női értékeket idézik. Ennek a virágos citrus illatnak az alapja a rózsa, az írisz és a mimóza, amelyet tökéletesebbé tesznek a fás jegyek. A szantálfa és a pacsuli fás mélységet kölcsönöz a tonkabab illatával keveredett púderességnek, melynek balzsamszerű hatása melegséggel burkol be. 

A Dahlia Noir érintésre csábít! Az Eau de Parfum üvege: Letisztult vonalaival és tökéletes egyensúlyban lévő arányaival, az üveg időtlen, elegáns, egyszerű, erőt sugárzó, lágy; az ellentétek szintézise. A doboz fekete keretben rózsaszín háttere minimalistán fényűző. A Dahlia Noir név, csak a fekete lakk kupak alatt, az ezüstmetál lemezen fedezhető fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari Omnia Amethyste 2023 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2507 Kényeztesse magát egy elegáns, púderes hatású kompozícióval, amelyet az amet...