Dior divatház

2021. február 3., szerda

Cacharel Yes I Am Fabulous EDP női parfüm

 https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6588

Legyen merész, extrovertált, lázadó, és ellenállhatatlanul érzéki! Legyen bármi ami szeretne, legyen önmaga a Cacharel Yes I Am Fabulous illattal. Az eau de parfum érzéki és váratlan kombinációkat rejteget. Krémes virágos tónusok keverednek a gyümölcsös illatokkal. Készüljön fel a váratlanra! A 21. századbeli modern nőknek nappali és esti viseletre. 

- Illat összetétele: Az illat tónusai a kellemes, gyümölcsös, szederrel kezdődnek. Ehhez keverednek a virágos tónusok az illat szívében, heliotrop formájában. Az alapját pedig a kellemes tej és a mogyoró alkotja. Érdekes és ellenállhatatlan illatkombináció. 

- Illat története: Az ikonikus Yes I Am illat változata a Cachareltől A Yes I Am Fabulous. Fiatalos, lázadó, váratlan illatkombináció a modern, magabiztos nőknek. Lilás színe a szeder illatot jelképezi, ikonikus formája a flakonnak pedig változatlan ennél az illatnál is. Teljesen mesés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...