Dior divatház

2021. február 22., hétfő

Zegna Forte férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5027

Ermenegildo Zegna Zegna Forte parfüm egy olyan kifejezetten férfias illat, mely Önt önbizalommal tölti fel a nap minden szakaszában. Keleties illat, modern magabiztos férfinak. Általános viseletre, de különleges alkalmakra is.

Ermenegildo Zegna férfi illata, a Zegna Forte-t sötét üvegbe zárta, amely sokáig megőrzi a csillogó összetételt, és a csábító aromát. A Zegna Forte egy jubileumi kiadás, amely a 100 éves márkát ünnepli, a kreativitást, a munkát és az alkotás örömét fejezi ki. Intenzív, férfias, csábító és megbabonázó karaktere sokféle összetevőnek köszönhető: gyömbér, és rózsabors kerülnek a fejjegybe, kombinálva a jellegzetes citrom és grapefruit illatokkal. 

A szív aromás átmenet a mámorító, füstös és csábító jegyekhez, levendula, méz és dohány aromákkal. Az alap a meleg fa , és az érzékien meleg és ennivaló tonkabab. A palack üvegből készült, finom átmenet a fehérből a feketébe, az esti szürkületet felidézve. A forma klasszikus és nem terhelik felesleges részletek.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Christian Dior Fahrenheit Cologne férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5992 Illat a férfinak, aki felfedezte a belső harmóniát, megtalálta a maga igazát...