Dior divatház

2021. február 14., vasárnap

Vivienne Westwood Naughty Alice női KIFUTÓ parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4251

Az először 2010-ben forgalomba került Vivienne Westwood Naughty Alice egy tüneményes és szexi női illat. Az édes pézsmával vegyített virágillat érzéki tónusai segítségével Ön egy minden körülmények között ellenállhatatlanul csábító nővé fog változni. Tegyen egy próbát az extravagáns Vivienne Westwood kellemesen hangsúlyos tónusú, különösen a hűvösebb időszakban viselhető mesés parfümjével. Burkolja be magát a Naughty Alice szexi fátylába és élvezze a környezete bámulatát. 

A vonzó virágok, a finom gyümölcs és a varázslatos pézsma kellemes egyvelege egy ragyogó flakonban van elrejtve. Masszív üvegjével, érdekes formájával és kellemes színével a flakon ékessége lesz minden kozmetikai polcnak vagy toalettasztalnak. Ha kellemes benyomást akar tenni és a szertelen fiatalság bűnösen édes nyomát akarja maga mögött hagyni, szerezze meg magának a Vivienne Westwood Naughty Alice-t. A Naughty Alice parfüm első tónusaiban megtalálja a királyok virága, a rózsa illatát. Az édesen friss mellékíz optimizmust visz szürke napjaiba és Önt is fényárba borítja. Később áthatja az ylang-ylang különleges aromája, és a lédús, édes illat minden kétséget kizáróan szexissé és vonzóvá teszi. 


A mámorító ibolya finom szirmai ékesítik majd a mosolyát és magához vonzzák álmai férfiját. A legvégén a tökéletesség pontját a pézsma érzéki tónusai teszik le. Vivien Westwood meleg hatású és nagyon kellemes illata a bőrén egész nap, sőt tovább is kitart és sohasem veszíti el az intenzitását és a varázsát. A punk irányzat temperamentumos ikonja, Vivienne Westwood, nem titkolja a megszokottól eltérő gondolkodását. Tervei és csábító illatai mindig a saját egyedi stílusát képviselik. 

Ha Ön nem ragaszkodik az egyediséghez, a saját, új utakat kereső világszemléletéhez és a tarka színekhez, keressen magának inkább egy más márkát. Aki viszont szórakozásra vágyik és és nem szégyell más lenni, nagyon meg fogja Vivienne Westwoodot kedvelni és ezzel kivívja a környezete csodálatát. Próbálja ki a Naughty Alice édes és melegítő tónusokban gazdag, hüvös időjárásba alkalmas kellemes gyümölcsös-virágos illatát. Vivienne Westwood parfümje mindig felemeli a hangulatát és az optimizmus és örömteli pillanatok fátylával veszi körül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...