Dior divatház

2021. február 11., csütörtök

Lancome O d`Azur női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4145

A friss levegő új fuvallata. Mediterrán illatvarázs. A meleg napsugarak ölelése, a lágy szellő simogatása ez az illat. A könnyedség és az érzékiség egyedülálló kombinációja. 40 évvel az Ô de Lancome megalkotását követően két tapasztalt parfümkreátor, Domitille Bertier és Sophie Labbé komponálta a Lancôme legújabb, hihetetlenül friss, érzéki illatát az Ô d Azur-t. Az illat alkotói újraértelmezték a mediterrán illatot, a tiszta víz, a gyümölcs és virág esszenciák keveredésével, melyek a nyári délutánok emlékét idézik, és amely a szabadságot és az elvágyódást szimbolizálja. 

Az Ô d Azur fejillata a calabriai citrom és a szicíliai bergamott keveréke, amelyek a parfüm lendületességét, elevenségét hivatottak erősíteni. Szívjegye a török és a bolgár rózsa különleges egysége, amelyet a bazsarózsa kristályos illata koronáz meg. Egy csipetnyi játékos rózsabors pedig élénkebbé varázsolja ezt a virágos harmóniát. Az alapjegye a pézsma, amely érzéki, vibráló alapot ad a gyümölcsös, virágos jegyeknek. A kreativitás, a finomság és a vakmerőség egysége ez az illat, a szabadságra, a hétköznapoktól való menekülésre késztető harmónia.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...