Dior divatház

2021. február 14., vasárnap

Vivienne Westwood Let it Rock női parfüm Ritkaság!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3541

Let it Rock-nak misztikus személyisége van, izgató, mint egy váratlan csók, és a fiatal rámenősség szenvedélyét szimbolizálja. A bergamottos csúcsjelleg "egy nyári délután a'la Marcel Proust" súlytalan állapotát hívja emlékezetünkbe. A csábítóan buja frézia eleganciájával és ellenállhatatlan sármjával harmonikusan kapcsolódik a jázmin érzéki szívjegyével. 

A Let it Rock transzcendentalizmusa visszavezet egy szabadságpárti szellemi magatartáshoz a természettel összhangban és összeköti ezt egy küszöbérték alatti orientális spiritualizmussal. Egy érzés, amely az ámbra és a pacsuli vad csábító hímnősségének meleg öleléséből ered, és amely a rock lelkét a gyökereihez vezeti vissza. A rúzzsal írt logo, a Vivienne Westwood tipikus dizájnnak a királyi jogarával új lendületet ad, amely az érzéki pacsuli szívjegyen keresztül is kifejezésre jut.

A LET IT ROCK friss impulzust ad az antikonformista Westwood életstílushoz, és a hanyag-modern, öntudatos és szexy nők új generációjának készült. A piros rúzs-logo az érzéki fantáziák ütemét üti. Az üveget lezáró országalma formája a szokatlan cilinder flakon megkoronázása - egyrészt referencia a királyi jogarhoz, másrészt a megalapozott normák stílustöréseként értelmezhető.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...