Dior divatház

2021. február 9., kedd

Ted Lapidus Pour Lui férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6589

Ted Lapidus TL Pour Lui egy letisztult, friss és sportos férfias illat, amely megadja a szükséges energiát és azonnal megújítja elméjét. A TL Pour Lui parfümöt azok az éleslátó férfiak fogják tudni értékelni, akik minden körülmények között frissek és ápoltak akarnak maradni. A TL Pour Lui illat fő alkotórészei a bergamott lenyűgöző tónusai, a mámorító levendula akkordjai és a menta szikrázóan friss levelei. 

Az illat szívében a varázslatos narancsvirág és a finom szerecsendió bújik meg. Az illat alapjában a cédrusfa titokzatos tónusai, a napsugaras borostyánkő, az egzotikus pacsuli, az érzéki pézsma, az egzotikus szantálfa és a vanília ínyenc, édes illata dominál. Ez a Ted Lapidus luxus férfiparfüm egy kiváló választás a tavaszi és a nyári időszakra. Ez a férfias illat pillanatok alatt egy energiával teli aurát alakít ki gazdája körül és a környezetére is kellemesen fog hatni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...