Dior divatház

2021. február 4., csütörtök

Prada Candy L Eau női parfüm Kifutó Parfüm!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4934

Élj a mának! Prada mindig is nőiességet próbálta hangsúlyozni, nem csak a ruháiban, de az illataiban is. A legújabb illat, a Prada Candy L Eau jegyeiben a nő személyiségének számos oldala tükröződik. Lendületes, elegáns és kényeztető, az illat titka főleg a Candy nő azon optimista világnézetében rejlik, hogy nincs is jobb idő arra, hogy éljünk, mint a most. 

Prada Candy L Eau friss és üde jellege a pikáns és az édesen mámorító jegyek egyvelegében rejlik. Magas minőségű összetevők alkotják ezt a modern és kifinomult illatot, melyet Daniela Andrier alkotott Miuccia Prada kreatív igazgató irányítása alatt. 

A fehér pézsma, a benzoin és a karamell hármasát a citrus és a keleties virágos jegyek hangsúlyozzák, egy vibráló együttest hozva így létre. Prada Candy L Eau csomagolása friss és nőies, nude és arany. Az üveg nude színben pompázik, íves talpa kiemeli a benne lévő parfüm arany színét. A nyakán található Prada logó és a félhold formájú pumpa ragyogóvá teszik a kompozíciót.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Christian Dior Fahrenheit Cologne férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5992 Illat a férfinak, aki felfedezte a belső harmóniát, megtalálta a maga igazát...