Dior divatház

2021. február 18., csütörtök

Valentino Uomo Born In Roma férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6598

Valentino Born in Roma páros illatával Róma városa előtt tiszteleg, mely a márka egyik nagyon erős szimbóluma. Két illat, amely a múlt és jelen találkozását hozza el. Mutassa meg a világnak, hogy néz ki a ma embere. A Valentino Born in Roma Uomo férfi eau de toilette a férfias eleganciából merített ihletet, ahogyan azt Róma diktálja. 

Ezzel az illattal a parfümök nyelvén fejezheti ki a gyökereire való büszkeségét, így személyiségének és értékrendjének ünnepévé válik minden napja. Erőteljes illat virágos, fás és fűszeres jegyekkel. Tökéletes társa viselőjének egész évben 2019-ben került kereskedelmi forgalomba. 

- Az illat összetétele: Elsőként a mély, édeskés füstös vetiverfű, a citrusok friss érintésével, a pikáns gyömbérrel és a bódító violával hívja fel magára a figyelmet. Erre azonnal elkezdenek kifejlődni a zsálya kellemes gyógynövényes tónusai egy kis só illattal megbolondítva. Az egész kompozíciót a fás alap teszi tökéletessé, amely aztán kitart a legeslegvégéig. 

- Az illat története: A Valentino Born in Roma Uomo illat Rómában készült, és a klasszikus elegancia tökéletes megtestesítője. A csábító illat üvegcséjének dizájnja a római építészetből merített inspirációt, és nem hiányozhatnak róla a Valentino márkára jellemző tipikus szegecsek sem.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Christian Dior Fahrenheit Cologne férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5992 Illat a férfinak, aki felfedezte a belső harmóniát, megtalálta a maga igazát...