Dior divatház

2021. február 14., vasárnap

Lolita Lempicka Eau de Minuit Midnight női parfüm 80ml EDP Kifutó parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4898

A Lolita Lempicka Le Premier Parfum Eau de Minuit Midnight egy elbűvölő női parfüm, amely az éjszakát, annak érzékiségét és szépségét idézi. Különösen nagyra értékelik a romantikus nők, akik szeretnek társaságba menni, egy szép estélyi ruhában. Az egyedülálló Le Premier Parfum Eau de Minuit Midnight illat feje az írisz és a bódító mirtusz meggyőző illatából áll. A selymes jázmin és az édesgyökér esszenciái a szívjegyekben van elrejtve. Az illatot vonzó benzoin és izgalmas vanília teszi igazán tartóssá. 

A népszerű Lolita Lempicka márka ezt a luxus női parfümjét minden évszakban viselheti. Tapasztalja meg a teljes biztonság és szépség érzését a Lolita Lempicka Le Premier Parfum Eau de Minuit Midnight ellenállhatatlan női parfümjével. Ez az illat egy kis lila alma jellegzetes formájú üvegben található. A Lolita Lempicka márka híres lett erről a különleges és összetéveszthetetlen üvegről.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Christian Dior Fahrenheit Cologne férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5992 Illat a férfinak, aki felfedezte a belső harmóniát, megtalálta a maga igazát...