Dior divatház

2021. február 24., szerda

Trussardi Donna Pink Marina 2020 Limitált kiadás! női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6604

A nyári vakációra emlékeztet a Trussardi Donna Pink Marina Eau de Toilette hölgyeknek. Pont a különleges, rózsaszín tengerpartok, hullámok, forró nyár, és a kirándulás inspirálta ezt az illatot. A csábító igazán nyári, gyümölcsös tónusokat kombinálja illatában. Ideális választás nappali viseletre. Mindennapos viseletre alkalmas illat A 21. századbeli modern nőknek. 

- Illat összetétele: A frissítő citrom, lédús dinnye, rózsaszín grapefruit és a szorbet illatát érezhetjük már az első pillanatokban. A nyári kirándulásra emlékeztet az illat szívében található tengeri só is, mely a tengerparti nárcisszal és a keserű naranccsal keveredik. Legtovább bőrén a csábító pacsuli és a fás tónusok a szantálfa és cédrus formájában maradnak meg. 

- Illat története: A Trussardi Donna Pink illatot a lélegzetelállító, rózsaszín homokos tengerpartok inspirálták. Nőies fehér-rózsaszín flakonja, igazán nyárias dizájnt kapott, melyet a rózsaszín masni díszíti a rózsaszín kupakon. Ideális választás melegebb időjáráshoz, főként nappali viseletre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...