Dior divatház

2021. február 6., szombat

Chanel Allure Homme Édition Blanche Kifutó férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3028

Igazi gentlemanek számára készült, keleties luxusillat. Ez a Chanel Allure Homme Édition Blanche Eau de Parfum, amely megteremti a tökéletes egyensúlyt az elegancia és a férfiasság között. Jacques Polge parfümőr ebben az esetben az üde citrusok és a földes illatjegyek, vagyis a forróság és a hideg közötti ellentmondás mellett tette le a voksát. Friss, keleties illat, modern úriembereknek. Nappali viseletre ideális. 

- Az illat összetétele: Kezdetben a szicíliai citrom és bergamott citrusos frissességével varázsolja el az érzékeit, majd megjelenik a szantálfa ereje és melegsége. Alapillatát finom madagaszkári vaníliával kombinált vetiver alkotja. 

- Az illat története: Ez a férfi Eau de Parfum a Chanel márkának a világhírü mühelyében született, mely már több legendás parfümöt tudhat magáénak. Modern karaktere, kreativitása és az ellentétek kombinálása miatt ez is nyugodtan az ikonikusak közé sorolható.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...