Dior divatház

2021. február 11., csütörtök

Hugo Boss Hugo Red férfi parfüm Különleges Ritkaság

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4899

Az egyedülálló Hugo Boss Hugo Red férfi parfüm a határokat feszegeti és minden férfi életében egy fontos előrelépést szimbolizál. Ennek az illatnak a saját kreativitás felszabadítása a küldetése, valamint annak tudatosítása, hogy nem kell a mások viseletét és ízlését követni. A parfüm arca a népszerű zenész és színész Jared Leto, aki egy eredeti divatikon. 

A Hugo Boss Hugo Red luxusparfüm két alapvetően ellentétes - a szilárd hűsítő és a folyékony melengető - akkordra épül, miközben mindkettő másként tükrözi a hideg és forró fém eltérő oldalait. 

A fejillatot hódító galbánum, frissítő grapefruit akkordok, valamint a velük ellentétben álló rózsaszín bors és karizmatikus fémes jegyek alkotják. 

Szívében érzéki rebarbara, édes ananász és a melengető cédrus rejtőzik. 

Alapillatát játékos tonkabab és napsütötte borostyán adja. Az egész világon nagy népszerűségnek örvendő Hugo Boss márkának ez a rendkívüli férfi parfümje minden évszakban és minden alkalomra remek választást jelent.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...