Dior divatház

2021. szeptember 30., csütörtök

Givenchy Gentleman EDP 2018 férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6671

Gentleman Givenchy Eau de Parfum, az új intenzitás a férfinak, aki szeret iránítani, és mindig elegáns! Keleties fás virágos kompozíció, mely kirobbanó és magával ragadó, mint az éjszaka. Egy virág férfias ereje. A Gentleman Givenchy új intenzitása, tele félelmet nem ismerő sármmal. Stílusában és szellemiségében szabad illat azoknak, akik nem akarnak beállni a sorba. A férfi illata, aki szeret irányítani, de mindig eleganciával teszi. 

Ez a fás virágos keleties kompozíció már az első jegyeknél megadja a tempót, pezsgő fekete bors és lágy, aromás levendula jegyeivel. Kontrasztos jegyek egy virágos szívillatra épülve. Melengető tolu balzsam teszi teljessé az erőteljes és kifinomult írisz férfiasan virágos jegyét. Az alapillat fekete vanília és fás pacsuli jegyei valódi keleties függést hoznak létre. Gazdag és textúrált kompozíció, mely végigkísér az éjszakán. 

Az illat összetétele: Az Eau de Parfum először a fekete bors és aromás levendula pezsgő akkordjaiban tárja fel érzékiségét. Kontrasztos virágos szíve az íriszgyökér játszotta szólótól lüktet. Melengető tolu balzsam teszi teljessé. Alapillata fekete vanília és fás pacsuli jegyeit hordozza. A Givenchy Gentleman ritmusos kompozíciója teljesen elragadó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Burberry Hero Extrait de Parfum férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7147 Egy illat, amely megtestesíti a modern férfi esszenciáját Minden férfi szívé...