Dior divatház

2021. szeptember 29., szerda

Narciso Rodriguez Fleur Musc Florale női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6670

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale női Eau de Toilette akkor született, amikor a női érzékiség a szenvedéllyel és az önbizalommal találkozott. Fedezze fel az illatot, amelynek gondosan válogatott összetevői a női lélek kettősségét tükrözik, és amely sziporkázó életörömöt és vitalitást sugároz! Erős függőséget okozó virágos-chypre illat. Sonia Constant parfümőr készítette. 

- Az illat összetétele: Az első illatolás során rózsaszirmok, a bergamott édesen citrusos jegyei és a rózsabors pikánsan fűszeres érintése kápráztatják el. Utánuk a pézsma érzékien púderes illata kerül előtérbe, az alapillatot alkotó ámbra és a pacsuli fás jegyei pedig hosszan elkísérik. 

- Az illat története: A Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale illata az intimitást és közelséget idézi. Melegséget, összetéveszthetetlen érzékiséget sugároz, és életre kelti minden nő tüzes szenvedélyét és vonzerejét. Az illat csábító karakterét kiemelő üvegcse formatervezéséért maga Narciso Rodriguez felelt. Az üvegcse megtartotta a For Her Fleur Musc illat minimalista formáját és élénk rózsaszín árnyalatát. A For Her Fleur Musc Florale üvege finom, matt felületével és áttetsző kupakjával tér el az alapműtől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...