Dior divatház

2021. szeptember 7., kedd

Agent Provocateur L Agent női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4984

Az L Agent csábító és érzéki, mint az összes korábbi kiadás, de észrevehetően titokzatosabb, erősebb és intenzívebb. Az L Agent provokatív illat erős karakterű nőknek ajánlott, mely hipnotizálja érzékeit a keleti virágok, a meleg borostyán, valamint az érzéki és erotikus pézsma varázslatos jegyeivel. Az illat fejjegye rózsaszín borssal, davanaolajjal, rózsafával, ylang-ylanggal és angyalgyökérrel robban. 

Elképesztően erős és csábító szívjegyeiben keveredik a Bourbon muskátli, a májusi rózsa, a Sambac jázmin, a tubarózsa és az osmanthus virágos jegyei. Az alap a pacsuli, a szantálfa, a borostyán kristályok, a tonkabab, a labdanum, a mirha, a fekete tömjén és a pézsma legsötétebb és legrejtélyesebb összetevőit tartalmazza. A piramisszerkezet mellett a parfümkészítmény a feromonok új titkos összetevőjét is tartalmazza, garantálva a tökéletes csáberőt. Az üveg az Agent Provocateur parfümök eredeti dizájnját követi lágy rózsaszín színben, amely fokozatosan sötétszürke árnyalattá válik az alján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...