Dior divatház

2021. szeptember 30., csütörtök

Givenchy L Interdit Rouge női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6672

Lépje át határait, és élvezze a tiltott gyümölcs izgalmas ízét! A Givenchy L Interdit Rouge női Eau de Parfum garantáltan felébreszti a vágyát, hogy engedjen ennek a kísértésnek. Ez az illat a tökéletesen tükrözi az erős érzékiségből szenvedéllyé válás történetét. 

Virágos illat fás és fűszeres jegyekkel 2021-ben mutatták be. Még soha nem látott érzékiséggel átszőtt illat - Az illat összetétele: Elsőként a vérnarancs és a gyömbér uralja érzékeit. Kis idő múlva az illat virágos jellege jelentkezik teljes erővel a jázmin, a tubarózsa és a narancsvirág fehér virágainak bódító jegyeinek köszönhetően. A szegfűborsfa fűszeres és pikáns jegyei teszik teljessé az illatot. 

- Az illat története: Az 1957-es év íródott, amikor a L Interdit illata elsőként világot látott, és ezzel bizonyította halhatatlanságát. 2021-ben mutatták be az izgalmas, erősen addiktív interpretációját. A Givenchy L Interdit Rouge illat a különleges, szinte mindent perzselő vonzerő tökéletes tükröződése. - Az illat jellegét már maga az üvegcse is elárulja. Átlátszó lakkja fekete színű, amely a Givenchy márkának legendás színe és ezzel is neki hódol. A Givenchy L Interdit Rouge illat megalkotásán három parfümőr is részt vett. Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal hozták létre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...