Dior divatház

2021. szeptember 4., szombat

Paco Rabanne Black XS Los Angeles férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6010

Los Angeles színe, illata és stílusa rendkívül egyedi Az ellentétek varázslatos vonzása, a szerelem és rock egymásra találása határozza meg karakterét. Black XS L.A. története: Lépj Los Angeles izzó aszfaltjára, érezd a közeli sivatag talpad alól áradó forróságát. Nézz fel, pihentesd tekinteted a pálmafákon, ahogyan élénkzöld koronáit lengeti a lágy szellő. Merülj el a határtalan égbolt kékségében. Lassan megszűnik körülötted a világ, és átadod magad a végtelenség érzésének. Los Angeles színe, illata és stílusa rendkívül egyedi. 

Színpalettája vibráló és dinamikus: az óceán csillámló kéksége, az utak fakó koptatott szürkéje, a nap, amely reggel halovány sárga, délben a perzselő tűz színét idézi, naplementekor pedig narancs színben pompázik. Az illat: Most pedig képzelje el az érzékenység és a rock ’n’ roll találkozásából született illat férfi párját. A Black XS L.A. for him kristályos- ásványi alappal bír, amelynek a fahéj (szívjegy) kölcsönöz lágyságot. A fejjegy meghatározói a napsütötte floridai narancs, amely dinamikus, pezsdítő és kirobbanó felütést ad az illatnak, míg a muskotályzsálya érzékiséget és tartást garantál. Komplexitásra épülő illat, az ásványi alapot és napfényben tündöklő frissességet ötvözi a határozottan férfias textúrák erejével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...