Dior divatház

2021. szeptember 17., péntek

Guerlain L Homme Ideal Cologne férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5816

2014-ben a Guerlain engedetett a férfi imádóknak. Az Ideális Férfi keresői számára bebizonyította, hogy az Ideális Férfi nem létezik, de az illata ma már valóság. Az éltető energia az illat citrusos fej jegye nyitja az illatot. A grapefruit és narancs frissességét követi a szikrázó rózsabors és bergamot. Végül egy meglepetés Campari illatharmóniát érzékelünk. A szívjegy varázsát egy édesen citrusos neroli és micsoda meglepetés – a növekvő intenzitású mandula adja, mely a kezdettől fogva, egészen az utazás végéig jelen van a fejjegytől egészen az alapjegyig. Ez az a pillanat, amikor az embert eltölti az ellenállhatatlan vágy, hogy neki essen a szerelme nyakának. 

A citsusos alap jegyet felrázza a férfias vetiver és fehér pézsma duója. Az illattesztek bizonyítják, hogy egy IDEÁLIS FÉRJ esetében, rendkívül tartós eredményre számíthatunk. A lakozott fehér L Homme Idéal Cologne üveg egy guilloché motívummal díszített kupakkal, ugyan olyan elegáns, mint a fekete változat. Sokaknak még kívánatosabb. Így nagyobb a "bűnözés" esélye a fürdőszobában: egy jelenség, ami jól ismert a Guerlain vásárlók számára. Isten ments, hogy ítélkezzünk! Az ideális férfi nem bánja, ha szerelme ellopja imádott illatát magának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...