Dior divatház

2021. szeptember 17., péntek

Guerlain L Homme Ideal Parfum férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/guerlain-l-homme-ideal-eau-de-parfum-ferfi-parfum.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5984

"Emlékszel ? 160 női és néhány férfi Guerlain dolgozó öltözött be egy napra menyasszonynak és vőlegénynek, hogy életet vigyenek egy különleges kampányba." L Homme Idéal Különleges érzés belefutni az Ideális Férfiba. Aki jóképű, sportos, intelligens, ellenállhatatlanul vicces és kedves. Továbbá bájos és karizmatikus. Ha egy férfiban ezek közül mindegyik tulajdonság megvan, élete állandó kihívás lesz. Képzeld el ... Minden reggel, szenvedélyes vallomásokat tesz. Minden nő róla álmodozik és minden férfi olyan szeretne lenni, mint ő. 

A Guerlain segít valóra váltani a mítoszt és még vonzóbbá tenni a férfiakat. Idén új parfümöt hozott létre a férfiak számára, egy még ellenállhatatlanabb L Homme Idéal illatot, az Eau de Parfum-t. L Homme Idéal Eau de Parfum Egy új intenzív, érzéki és kifinomult variáció Thierry Wasser - a Guerlain parfümkészítő mestere  Delphine Jelk-el - a Guerlain parfümkészítőjével – közösen, újragondolta a L Homm Ideal illatok elengedhetetlen mandulás illatjegyeit, bőr és vanília tinktúra illatjegyeivel kombinálva. Fejjegyében az új illat a mandula, fűszerek és bergamot illatjegyek kombinációja, fás-orientális illatot alkot, mely rendkívüli vonzerőt testesít meg. Szívjegyében ezt a varázslatos illatot elegáns bolgár rózsa, fenyőtömjén és a Guerlain által kedvelt, híres vanília tinktúra egészíti ki. Végül a parfüm alapjegyét bőr, tonkabab és szantálfa titokzatos és megnyerő kombinációja alkotja. 

Elragadó üveg lenyűgöző megjelenéssel A L Homme Ideal parfümüvegeket tökéletesen szögletes vonalak és férfias, masszív kupak jellemzi. Ez az eredeti áramvonalas, csiszolt üveg, most elegáns bézsszínű matt lakk kivitelt kapott, mely hangsúlyozza az illat intenzitását. A narancssárga címke vidám csábítást kölcsönöz az üvegnek. Thierry Wasser parfümmester titka: "A Guerlain egyike annak a néhány parfümháznak, akik az utánozhatatlan vanília tinktúrát használják. Ez a Guerlinade egyik kulcsösszetevője, melyet saját kezűleg állítanak elő az Orphin laboratóriumban. Előállítása különleges technikával történik, mely során a vaníliát kis darabokra vágva alkoholba áztatják, míg gyönyörű meleg borostyán színe lesz. A vanília élénk szirupossága a fejjegyektől az alapjegyekig, még nemesebbé varázsolja az illatot." Egy mítosz, három valóság Az igazi férfi nem mindig ideális és tökéletes; szerencsére illatával viszont azzá válhat. Hihetetlenül elegáns, tökéletesen illik minden helyzethez. Háromtípusú illat érhető el, mely segít a férfiakból a legjobbat kihozni. 

Ellenállhatatlanul elbűvölő L Homme Idéal Cologne Friss-fás illat mandulával, energikus citrus gyümölcsökkel és érett nerolival. Az illat a vetiver és pézsma illatjegyeknek köszönhetően válik igazán mámorossá. Elegáns és nagyszerű L Homme Idéal Eau de Toilette Elegáns friss-fás illat, melynek fő illatjegye az amaretto, mely mandula és tonka bab kombinációja. Ezt egészítik ki a narancsvirág, vetiver és bőr illatjegyek. Szenvedélyes szerető L Homme Idéal Eau de Parfum Intenzív fás-orientális illat, melyet mandula, bőr és vanília tinktúra illatjegyek tesznek igazán elragadóvá. KIT TUDNA ELLENÁLLNI EZEKNEK AZ ILLATOKNAK, ENNYI MEGGYŐZŐ ÉRV MELLETT?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi Delicate Rose női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4980 A Trussardi is beszállt a rózsás parfümöket népszerűsítő divatházak sorába, ...