Dior divatház

2021. szeptember 9., csütörtök

Hugo Boss Boss Nuit női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4823

A Hugo Boss márkájú Boss Nuit női Eau de Parfum rendkívül csábító és elragadó illat, mely egy mágikus éjszakát és annak izgalmas varázsát idézi. Érzéki virágos illat, öntudatos nőknek. Esti és különleges alkalmakra ideális viselet. 

- Az illat összetétele: Az Eau de Parfum nyitánya zamatos őszibarack és aldehides akkordok kombinációjával szólítja meg. Az illat szívében bájos jázmin, törékeny ibolya és csodálatos fehér virágos jegyek rejtőznek. Alapillatában a melengető szantálfa és magával ragadó moha teszi fel minderre a pontot. 

- Az illat története: A Hugo Boss Boss Nuit megalkotását az a "kis fekete ruha" ihlette, mely legalább annyira egyszerű, mint amennyire ellenállhatatlanul szexi. Az illat az olyan kifinomult és magabiztos nők számára készült, akik képesek az összes előnyüket tökéletesen kihasználni. A 2012 óta kapható Eau de Parfum arca Gwyneth Paltrow színésznő lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...