Dior divatház

2021. szeptember 2., csütörtök

Paco Rabanne Black XS női parfüm EDT Régi kiadás!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6655

Black XS for Her, a barock n roll illat lázadó hercegnőknek! A mai fiatal nők tudják, hogyan vegyék át az irányítást és érvényesítsék személyiségüket. Függetlenek, öntudatosak és dinamikusak. Azon igyekeznek, hogy mindennek és mindenkinek megfeleljenek és készek arra, hogy egy csapásra meghódítsák az életet! Régen a lányok varázserejű szerelmi bájitalhoz folyamodtak azért, hogy a férfiak a lábuk előtt heverjenek. Paco Rabannne megteremtette a szerelmi bájitalt a mai fiatal lányoknak. Egy felejthetetlen új illat, amely csábító, azonnal felismerhető és egészen kivételes, ritka eszenciákat tartalmaz. Minden összetevőjét különös gondossággal válogatták össze, hogy egymással tökéletes harmóniában minél szebben szólaltassák meg hangjukat akár egy szirén éneke, melynek egy férfi sem tud ellenállni. 

A Black XS for Her ragyogó, váratlan, ízig vérig nőies, határtalanul érzéki illat. Egy igazi csábító parfüm, ami függőséget okozhat a kemény, de lágyszívű férfiak körében. A fekete hunyor vagy helleborus niger állítólag a boszorkányok rózsája volt. Sőt régen érzékcsalódást keltő hatást tulajdonítottak neki. Illata egészen speciális, összeköti az enyhe rózsaillatot más illatokkal, amelyek az érzékeket még jobban bénítják. Ebben a rózsában van valami vonzó, de veszélyes is. Sötét szíve tele van titkokkal, éppúgy mint tél közepén levő virágzási ideje. Ellenálló fagypont alatt 15 fokig, olyan kertekben is kikel, amelyek vastag hóval vannak borítva. Ősidők óta olyan virág, amelynek különleges erőket tulajdonítanak, ma pedig Black XS for Her kompozíciójának középpontjában áll. 

Egy parfüm, amely tele van kontrasztokkal, virágos-gyümölcsös és ugyanakkor fás illatú, ez a BlackXS for Her. Hála a tamarind, rózsa bors és vörös áfonya virágesszenciáinak, amelyek frisseségtől, fiatalosságtól és érzékiségtől duzzadnak, a spriccelő víz az első pillanattól érzéki örömöket és boldogságot sugároz. A szívjegyben bontakoztatja ki a fekete ibolya, a kakaóvirág és a fekete hunyor varázserejét. Valami elragadó és már csaknem veszélyes indul ki ebből a keverékből, hogy elcsábítsa a lágy szívű kemény fickókat. A bázisjegyben a massoiafa kölcsönzi bőven a kompozícióban azt a nőies fémes beütést, amit Paco Rabanne annyira értékel. Ez a bázisa ennek a remek illatnak, amelyet még kiegészít pacsulival és fekete vaníliával, hogy hangsúlyozza az élvezeti és szexi oldalát ennek a rendkívül nőies és csábos parfümnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...