Dior divatház

2021. szeptember 16., csütörtök

Narciso Rodriguez Essence Musc Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4119

A 2010 -ben bemutatott Musc Collectionben a Musc for Him Musc for Her férfi és női illatok mellett az Essence illat egy erősebb változatát is bemutatta - az Essence Musc Eau De Parfum néven. Ezt a három illatot a pézsma tiszteletére hozták létre, mely Narcisu Rodriguez tervező kedvenc illata. Az Essence Musc Eau de Parfum az első Essence illat intenzívebb változata. Érzéki óda a pézsmáról, virágos és púderes árnyalatok alapján, érzéki és erős jegyekkel körülvéve. 

Központi összetevője a pézsma, amely fölött az írisz poros felhője, virágos rózsaárnyalatok, valamint a benzoin, a meleg fa és a misztikus füstölő gyantaszerű melegség jellemzi. "A pézsma mindig is lenyűgözött. Ugyanaz a természetes érzékenysége van, amit minden alkotásomban megpróbálok elérni. Vad, de mégis kifinomult, elképesztő képessége van arra, hogy megragadja bárki személyiségét, aki viseli, és egyé válik a bőrrel"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...