Dior divatház

2021. szeptember 30., csütörtök

Givenchy Gentleman Boisée férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6587

A Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée egy új, fás illat a legérzékibb Úriemberek számára. A szenvedélyes és gondoskodó Úriembernek, akinek személyiségére az erő és a gyengédség jellemző, egy meglepő kontraszt, mely az illatában is visszaköszön. Az illat találkozás a fekete bors és a koriander fűszeres kapcsolatával indul, melyet az addiktív kakaó és az elegáns írisz meleg ölelése követ. 

Egy érzékekre ható tapasztalás, melyet a szantálfa fás jegyei és egy keleties akkord emelnek ki. Magával ragadó karakter ebben a fás-virágos-fűszeres illatban, mely minden Úriember érzékiségét kihangsúlyozza. Az illat igazi úriembereknek készült, akik egyszerre erősek és gyengédek. Ez a férfi Givenchy Gentleman Givenchy Boisée Eau de Parfum, amely csupa ellentét  ahogyan az Ön személyisége is. Illatkompozíciójában a korianderrel keveredő pikáns bors vár Önre, amelyet az érzékeket simogató, de függőséget okozó kakaó tesz teljessé. 

Az illat összetétele: Először aromás feketeborsot, koriandert és gerániumot érezhet. Utánuk a kifinomultan elegáns nőszirom, a melengető cédrusfa és az ízletes kakaóbab kezd illatozni. Az alapillatot, amely a legtovább marad meg a bőrön, a szantálfa, a pacsuli és a forró fa fémjelzik. - Az illat története: A fás Givenchy Gentleman Givenchy Boisée illatot 2020-ban dobták piacra. Férfias és titokzatos üvegcséje elegáns bőrdekorációval tökéletesen tükrözi az illat jellegét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...