Dior divatház

2021. szeptember 17., péntek

GUERLAIN L' Homme Idéal L' Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6662

Csábító, fűszeres, orientális, tüzes! 2018-ban a Guerlain L Homme Ideal leveti maszkját, és felfedi legújabb szupererejét. Ez az intenzív férfi, mindig mozgásban van. Vicces, karizmatikus sármőr, aki azt teszi, amit ő akar. Az illatának is ki kell fejeznie az egyéniségét. Az Guerlain L Homme Ideal Intense új férfi illat izgalmas, tüzes és életteli. Illatjegyeiben a vonzó chilli paprika felfedi az izgalmas mandula teltségét, a megbabonázó füstös jegyek a bőrös akkordokkal és pacsulival pedig különleges, egyedi elegyet alkotnak. 

A vanília tinktúra, a Guerlain egyik kedvenc összetevője, mely igazán megkülönböztethetővé teszi a kreációt. Állítólag nem létezik tökéletes férfi – de tökéletes férfiparfüm biztosan. A Guerlain L Homme Ideal L Intense Eau de Parfum nem szemfényvesztés, hiszen a varázslatos francia sármot testesíti meg, amit a hölgyek úgy imádnak. Hagyja, hogy Önön is kibontakozzon ez a fás aroma pikáns jegyeivel, és váltsa valóra a legendákat! - Keleties-fás illat pikáns jegyekkel a férfias erő légkörébe burkolja viselőjét minden hölgyet lenyűgöz a környezetében Az illat összetétele: 

A pepperoni és a tonkabab kezdeti édes-pikáns kombinációja váratlan energiával és becsvággyal ruházza fel Önt. Utánuk a virágja teljében lévő bolgár rózsa és az állatias, bőrös jegyek párosa kerül előtérbe. A füstös akkordok és a vanília az illat lecsengése során is pezsdítő érzékiséget kölcsönöznek a kompozíciónak. - Az illat története: A Guerlain L Homme Ideal L Intense izzó és varázslatos férfiillatát a nőket mágnesként vonzó, ideális férfi eszménye inspirálta. Az illat karakterét az üvegcse is kiemeli, amelyen a sárga szín energiát testesít meg, a nehéz, matt, guilloche technikával díszített kupak pedig az első pillanattól kezdve rendkívül férfias és exkluzív benyomást kelt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...