Dior divatház

2021. október 28., csütörtök

Bvlgari Mon Jasmin Noir L Eau Exquise női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4774

Eau de jasmin... A Bvlgari Jasmin Noir Mon L Exquise rendkívül finom női illat. Alapillatát gyümölcsök, virágok és az áldásos tea frissítő jegyei adják, fás akkordokkal. A Jasmin Noir Mon L Exquise melegebb időjáráshoz megfelelő illat. Leginkább tavasszal és nyáron bontakozik ki. A kivételes lágysága és szelídsége azokhoz a nőkhöz illik, akik jelszava: "A szépség az egyszerűségben rejlik!" A népszerű Bvlgari márka illatát mindennapi viseletre tervezték, és élete minden pillanatában használja. 

A Jasmin Noir Mon L Exquise saját gyönyörű üvegcsével rendelkezik, amely piperepolcának tökéletes dísze. A szokatlan forma, benne a sziporkázó zöldes folyadékkal, valamint az arany kupak a bájt, fiatalságot és könnyed eleganciát jeleníti meg. Az illatot a sérülésektől védő minimalista szögletes doboz ugyanakkor a tisztaságról, üdeségről és az egész kompozíció egyszerűségéről mesél. A Bvlgari márka 2012-ben bővítette Jasmin Noir kollekcióját a következő darabbal. 

A Jasmin Noir Mon L Exquise a langyos tavasz szellőre épül, minden felesleges édesség és hivalkodás nélkül. A fejjegyeket a pomelo, a lágyan kesernyés grapefruit és a vétkesen finom mandula érdekes aromái jelölik ki. A tea tökéletes bódító illata érzékien keveredik az egzotikus jázmin kinyílt szirmaival, mely az egész kompozíciónak luxus színezetet kölcsönöz. Az alapillatban a cédrus fás akkordjai örvendeztetik meg, melyek teljes összhangban állnak a csábító pézsmával. A Jasmin Noir Mon L Exquise közepesen tartós, és körül öleli viselőjét.

A Bvlgari luxusékszer márka már több éve készít illatos kincseket a nők és férfiak számára. Parfümjei a minőség és a szépség kifejezői, a csodálatos design üvegcsékkel egyetemben, melyek le sem tagadhatnák a Bvlgari márkát. Szerezze be a testre szabott illatot ön is! A Bvlgari kínálata rendkívül széles. Az elegáns érzékiség szerelmesei és a friss könnyedséget kedvelők egyaránt tudnak választani. Mindenki, aki jó ízléssel és szépérzékkel rendelkezik, megtalálja a hozzá illő illatot. 

A Jasmin Noir kollekciójának kellemes új darabja olyan nők számára készült, akiknek nincs szükségük hamis csillogásra és az üde, könnyű, mégis varázslatos illatra fogadnak. A Jasmin Noir Mon L Exquise Eau de Toilette lágy tavaszi szellőre emlékezteti majd, mely valahonnan a távolból, sudár termetű fák és ízletes gyümölcsök által kísért jázmin és finom tea pazar illatát hozza. Képes ellenállni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...