Dior divatház

2021. október 22., péntek

Carolina Herrera 212 for Man férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=193

Ha az ön szíve is a városi élet forgatagáért dobog, akkor a Carolina Herrera 212 NYC Men Eau de Toilette az illat, amelyet feltétlenül viselnie kell. Engedje, hogy körülvegye a Manhattan dinamikáját és lüktetését sugárzó illatkompozíció! Friss, aromásan férfias illat virágos aláfestéssel. Mindennapos viseletre ideális, modern férfiaknak, akik imádják a városi életet. 

Az illat összetétele: Elsőként a citromlevelek és a frissen vágott fő összetéveszthetetlenül jellegzetes üdesége szólítja meg. A fejillat jegyei az aromás levendulával és a gardénia karakteresen édes illatával kezdenek keveredni. Legvégül még sokáig elkísérik önt a pézsma és a szantálfa fás és balzsamosan tiszta hullámai. 

Az illat története: A Carolina Herrera 212 NYC Men-t olyan férfiak számára alkották, akik csak a jövőbe tekintenek, de ezt mindig a múlt iránti tisztelettel és alázattal teszik. Az üvegcse az első pillantásra elárulja, hogy ez az illat milyen férfitípust ragad magával. A sima, fémes felület a modern városi építészetre utal, és elárulja, hogy milyen érzéki élmény vár önre a mágneses kupak alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...