Dior divatház

2021. október 26., kedd

Chloe Rose Tangerine női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6688

Engedje, hogy a világ is megláthassa, hogy Ön milyen bátran és szabadon nőies! A Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette nőknek szikrázó aromája mindezt olyan tökéletesen fordítja le az illatok nyelvére, hogy mindenki észre fogja venni. Az első Chloé illat narancssárga masnival 2020-ban mutatták be - Az illat összetétele: Már a fejillatban elvarázsolják Önt a mandarin frissítő jegyei, amelyek napfényes ragyogást kölcsönöznek az illatnak. 

Utánuk hamarosan a feketeribizli kerül előtérbe, amellyel az illat hangsúlyossá válik. A rózsa aztán tisztaságot és törékenységet kölcsönöz a kompozíciónak. Az édesen fás cédrus a fehér ámbra lágy jegyeivel együtt lezárja és kellemesen lekerekíti az illatot. Az illat története Ezt a modern, virágos illatot, amelynek nyomában könnyen függőség lép fel, elsősorban illatkompozíciója különbözteti meg az ikonikus, 2008-as Chloétól. 

Míg az eredeti Eau de Parfum-ben púderes és rózsás jegyek domináltak, a Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette a mandarin és a feketeribizli kettőségének köszönhetően elsősorban frissességet sugároz. A Chloé Rose Tangerine lágy narancsszíne kiemeli gyümölcsös jellegét. 

Az üvegcsét díszítő masni is " váratlan módon " narancsos árnyalatú, de megmaradt az üveg eredeti minimalista formája, amely tökéletesen illik a modern, öntudatos nőkhöz. Az illat arca Lucy Boynton színésznő lett, elsősorban természetes szépsége miatt és a lányos személyiség megtestesítéséért, hiszen nekik alkották ezt az illatot.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...