Dior divatház

2021. október 16., szombat

Azzaro Pour Homme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=93

Loris Azzaro divatház 1978-ban indította útjára az Azzaro parfümöt, melyet Gerard Anthony Martin Heiddenreich és Richard Wirtz alkottak meg. Irodai viseletnek kitűnő, az univerzális és magabiztos férfiak illata, akik biztosak önmagukban és felvállalják döntéseiket. Loris Azzaro egy lelkesítő, lenyűgöző, ösztönös ember, aki Romy Schneider-t, Claudia Cardinale-t és Jane Birkin hírességeknek tervezett ruhát. Azzaro pour Homme valódi olasz, időtlen sármos 100%-an férfi parfüm. 

Azzaro az egyik legnépszerűbb férfi parfüm a francia és az európai piacokon. Egyedi hangvételű édeskömény és ánizs, különféle finom levendula jegyekkel. A fűszeres és fás középső jegyei magában foglalja a vetiver, a patchouli, a szantálfa és a kardamom jellegzetes aromáit. 

Összegezve: fás aromás illat, modern magabiztos férfiaknak, egész napos viseletre Fejjegyei : kömény , nőszirom , levendula , zsálya , bazsalikom , ánizs , bergamot és a citrom. Szívjegyei : szantálfa , borókabogyó , pacsuli , vetiver , cédrus és kardamom Alap illatai: bőr, tonkabab , borostyán , pézsma és tölgymoha .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...