Dior divatház

2021. október 14., csütörtök

Thierry Mugler Angel EDT 2011 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4658

A közel 20 évvel ezelőtti meghamisíthatatlan Eau de Parfum legendája folytatódik, új múzsával, új illattal. A keleties, gourmand és púderes illatjegyek kombinációja: bergamott, bors, érett piros bogyós gyümölcsök, pralinék valamint cédrus és fehér pézsma harmóniája elragadó és függőséget okozhat. Eva Mendes is bevallotta: "Ha egyszer mellette döntesz, ha beleszeretsz az Angel-be, egész életedben csak Angel-t használsz". A parfüm 40ml., 80ml. és utántölthető kiszerelésben kapható. 

- "Új múzsa, új kampány" A most is csodálatos szépségű Angel nő újfajta bensőséges viszonyt fedez fel parfümjével és álmaival, csábítása megejtőbb, mint valaha. "Egy nő, két történet" Kihalt vasútállomás. Ragyogóan tiszta éjszaka. Az Angel nő vonatra vár, amely vezércsillagával elvezeti őt legbensőbb álmai birodalmába. 

- Kényelmesen elhelyezkedik az "álomgépben", és finoman beillatosítja csuklóját. Mindössze egyetlen parányi szippantás és máris átadja magát az élvezetnek, behunyja szemét és elindul az álmok útján ? Első álma gyermekkorába repíti vissza, kirakodóvásár hatalmas óriáskerékkel, amelyet körbeleng a friss vattacukor illata. Ez a látomás elhalványul és kirajzolódik az Eau de Toilette, majd az Eau de Parfum üvegének formája, és máris következik egy újabb utazás. Álmában táncol, teljesen megbűvölve, csillagképek között. Varázslatos? 

- A képzeletbeli kalandos utazás véget ér, visszatér a valóságba. Ahogy leszáll a kék fénybe burkolódzó vonatról, túlfűtött érzelmeiről árulkodó arca sejteti, hogy csodás és izgalmas élményeket élt meg. - Felnéz az égboltra, amely néhány pillanattal korábban magához ölelte, majd előveszi ballonkabátja zsebéből a csodás utazásra emlékeztető szikrázó Angel üveget. A világszintű kampány, melynek ötlete Thierry Mugler képzeletének szülötte, és Christophe de Lataillade, a márka művészeti igazgatója irányítása mellett zajlott, rendkívüli csapatot hozott össze. Baillie Walsh, brit rendező rendezte a filmet, és az image halhatatlanságáról a van Lansweerde & Vinoodh Matadin fényképész páros gondoskodott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...