Dior divatház

2021. október 21., csütörtök

Valentino Voce Viva Intensa EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6685

Hangosabb és intenzívebb ilyen az Ön hangja, egyben a Valentino Voce Viva Intensa női Eau de Parfum is, amely azért keletkezett, hogy ezt ünnepelje. Az illat jelszava: az én hangom, az én erőm, amely most, a gazdagabb illatkompozíciónak köszönhetően, még hangosabban hallatszik. Virágos illat karakteres fás jegyekkel. A Valentino Voce Viva parfüm intenzívebb utódja. 

- Az illat összetétele: Az illat a bergamott nevű citrusféle ragyogó jegyeivel és zamatos mandarinnal nyit. Utánuk hamarosan a fényűző narancsvirág kezd illatozni, amelyet a jázmin aromája fokoz tovább. Ez a virágos társítás egészen az erős függőséget okozó alapillatig vezeti el Önt, amely kristálymoha és bőséges mennyiségű vanília alkot. 

- Az illat története: 2020-ban mutatták be a Voce Viva Eau de Parfum-öt, amelyet a női hangnak, az egyik legintimebb érzéknek szenteltek. A Valentino Voce Viva Intensa egy évvel később követte, hogy fokozott intenzitásával folytassa a női hang ünneplését, és mindenkit arra biztasson, hogy váltsa valóra az álmait. Nagyvonalúbb és intenzívebb illatkompozíciója mellett ez az illat az üvegcse sötétebb tartalmában is eltér az elődjétől. Magát az üvegcsét szintén sötétebb vörös kupak díszíti. A jellegzetes V alakú szegecsek és bevágások azonban megmaradtak, így már az első pillantásra a Valentino divatházra emlékeztetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...