Dior divatház

2021. október 22., péntek

Carolina Herrera 212 Sexy Men férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2494

C212 - New York esszenciája üvegbe zárva! A Carolina Herrera New York 212 nevet viselő illatai a városi, céltudatos modern fiataloknak készülnek. A vibrálóan szexi illatok olyanok, akárcsak New York: titokzatosak és sokoldalúak. A 212 nem egyszerűen csak New York Manhattan kerületének körzetszáma... . Egy szimbólum, mely a Föld legdinamikusabb városát, a lehetőségek világát, a kultúrák olvasztótégelyét jelképezi. Manhattan-re leszállt az éj ... Hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy egy exkluzív partin veszel részt, egy felhőkarcoló harmincadik emeletén, az egyik mesés Manhattan-i luxuslakásban. Megnyílik elötted a 212 titokzatos, izgalmas, csábító világa. Ma este bármi megtörténhet! Carolina Herrera 212 Sexy Men - Nem maradsz észrevétlen! 



Egy új, érzéki és titokzatos illat, mely a csábításról mesél. A 212 Sexy Men illatot viselő férfi vonzó, kifinomult és titokzatos, de ami a legfontosabb: szexi, ellenállhatatlanul szexi! New York stílusát és a mesebeli éjszakák érzékiségét testesíti meg. Rendkívül karizmatikus. 

Az illatház első orientális illata Alberto Morillas és Carolina Herrera közös munkájából született meg. A 212 Sexy Men energikus frissességét a fejjegyben található mandarinnak, gyömbérnek és bergamottnak köszönheti. A gardénia szirmok, a bors és a kardamom fűszeres érzékiséget kölcsönöznek az illatnak. A férfias jelleget az alapjegyben található, Bourbon vaníliával, pézsmával és dohánnyal keveredő fás akkordok biztosítják. Az üvegét imádni fogod! 
- A lekerekített, egyszerű formák, a sima felületek a mai kortárs művészet és New York építészeti stílusának vonalait tükrözik. A mély padlizsán szín lágy, kifinomult erotikát, mágikus vonzerőt sugall. A praktikus, mágneses zárral ellátott kupak igazi különlegesség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...