Dior divatház

2021. október 20., szerda

Gucci Flora Gardenia EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4776

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette a páratlan női szépséget, eleganciát és természetes könnyedséget ünnepli és tiszteleg minden kihívás előtt, amit a hölgyek legyőznek az életben. Mindezt a zamatos piros gyümölcsök jegyei és a gardénia fehér virágai segítségével teszi, a háttérben érzéki, fás aromával. Üde, virágos-gyümölcsös illat. Elegáns, szabadgondolkodású nőknek, főleg melegebb évszakok nappali viselete. 



- Az illat összetétele: Az alapillat üde, ugyanakkor az érett körte és az ízletes, piros erdei gyümölcsök kettősének köszönhetően édeskés is. Hamarosan rendkívül elegáns, virágos szívillat jelenik meg, amelyet fehér gardénia alkot frangipánival összefonódva. A teljes kompozíciót pacsulis alapillat emeli ki, általa az illat nagyon csábítóvá és nőiessé válik. 

- fejjegy: körte, vörösáfonya - szívjegy: gardénia, frangipáni - alapjegy: pacsuli, barnacukor 

- Az illat története: A Gucci Gorgeous Gardenia a 2012-es Garden Collection kollekció része. A termékcsalád alapját az az öt virág adja, amelyek a legendás, virágos Flora selyemsálon is megjelentek és az egyik közülük a gardénia. A sálat Vittorio Acornero még 1966-ban tervezte Grace Kelly monacói hercegné számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...