Dior divatház

2021. október 7., csütörtök

Hugo Boss Boss Bottled Absolute EDP férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6676

Az öltönye hibátlan, a kísérője elbűvölő, és az illata is legalább ilyen tökéletes lesz. A Hugo Boss BOSS Bottled Absolute férfi Eau de Parfum az ünnepélyekre, estélyekre és ünnepi eseményekre kellő eleganciával ruházza fel, ahogyan arra csak a BOSS Bottled képes. Azonban ezúttal még kifinomultabb érzéki élményre számítson. Elegáns férfiaknak való, aromás, fás illat. Ajándéknak és ünnepi eseményekre is ideális. 

- Az illat összetétele: Az alma akkordjai ennek a melengető-fűszeres kompozíciónak már rögtön a nyitányában köszöntik és szilva és bergamott kíséretében érkeznek. Majd fokozatosan felszabadulnak a fahéj édesen pikáns jegyei, melyek a kasmírfával és cédrusfával együtt a szívillatot alkotják. Ennek az időtlen illatnak az alapja a vanília, az olajfa és a száraz fa akkordjain nyugszik. 

- Az illat története: A Boss Bottled Absolute a kultikus Boss Bottled Eau de Toilette intenzívebb és ünnepélyesebb újragondolása. Az üvegcse első pillantásra elárulja, hogy Absolute változatról van szó. Az ikonikus forma változatlan maradt, de az érzéki tartalom ezúttal nem átlátszó, sötétszürke üveg alatt rejtőzik. Ezzel pedig tökéletesen kiemeli az Eau de Toilette erősebb addiktív hatását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...