Dior divatház

2021. október 27., szerda

Chloé Nomade Absolu női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6689

Egyedi, Vibráló és Érzéki Kényeztesse zabolátlan lelkét az új kalandok felé vezető úton! Bármerre is induljon a világban, a Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum nőknek finom illatával segít kifejezni nőies erejét és függetlenségét. Intenzívebben, mint bármikor korábban. A rendkívül sikeres Chloé Nomade Eau de Parfum intenzívebb formája. Az illatot Quentin Bisch alkotta. 

- Az illat összetétele: Az érzékiség ragyogó és melengető áramlatáról egy ritka növény, a davana gondoskodik. Kevéssel a bársonyos fejillat után a zamatos mirabolán édes illata bontakozik ki. A hosszú lecsengést a tölgyfamoha jegyei jellemzik, amely gazdaggá és kellemesen földessé teszi a kompozíciót. 

- Az illat története: A Nomade Eau de Parfum és Eau de Toilette párosát a Chloé Nomade Absolu de Parfum teszi teljessé, amely a Nomade lány ismeretlen, intenzív arcát mutatja be, akit a kampányban Ariane Labed francia színésznő testesített meg. A szélfútta haj és a határozott járás a szabadság érzését jelképezi, ami tökéletes összhangot alkot az illat karakterével. Az üvegcse elegáns formája nem csak az első pillantásra emlékeztet egy kedvelt táskára a Chloé kollekciójából. Az elmaradhatatlan díszítés ezúttal sötétebb, dióbarna árnyalatú, az újdonságot jelentő arany szegecsek pedig férfias színezetet adnak a parfümnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...