Dior divatház

2021. október 20., szerda

Lancome La Vie Est Belle L Eau női parfüm RENDKÍVÜLI RITKASÁG!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5221

Lancome a népszerü La Vie Est Belle parfüm új változatát mutatja be EDT néven, a kompozíciót a világosabb és ínyencebb árnyalatok felé alakítva. Az új verziót tavasszal dobták piacra, mivel ez a kompozíció tökéletes erre az évszakra. A legújabb verzióban a hangsúly a magnólia esszenciáján van, mint a kompozíció legfontosabb összetevője, az elegáns, púderes ölelésben, a Pallida íriszben, amely az alapmű kulcsjegyeként ismert - La Vie Est Belle Eau de Parfum kiadás és a fehér virágok abszolút hozzájárulnak a kompozíció lágyságához és érzékiségéhez. 

A magnólia az első virágok egyike, mely a tavasz hírnöke, és kivirágoztak kecses szirmai. A szépség és a fiatalság szimbólumaként a magnólia ebben az illatban ötvözi aromáit meleg, finom és ínyenc keverékkel, amelyet finom módon készítettek fel, hogy felmelegítsenek, öleljenek és kifejezzék az értékes íriszből és fehér virágokból épült virágcsokor szépségét. 

Az új kompozíció gondosan kiválasztott virágai felfedik a tavasz ébredésének örömét és energiáját, és egy új természetes körforgás kezdetét, megmutatva számunkra púderes és finom ínyenc arcukat, amelyek annyira édesek, hogy mosolyt és boldogságérzetet váltanak ki. A mélységet és a meleget az elegáns pacsuli, a lágy vanília és az ínyenc arcot a mandula, a praliné, a cukorszirup és a tonka adja. A La Vie Est Belle kollekció új illatát Anne Flipo és Dominique Ropion parfümőrök írták alá. A reklámkampány arca továbbra is mosolyog Julia Roberts, illatát pedig Carter Smith örökítette meg. Julia Roberts színésznő az első illat 2012 -es bemutatása óta a La Vie Est Belle kollekció borítója, most pedig a 2014 tavaszára készített reklámkampány új fotóin láthatjuk, amely az új virágillatot kifinomult ínyenc karmával népszerűsíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...