Dior divatház

2021. október 18., hétfő

Nina Ricci Nina Extra Rouge EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6683

Szereti a zamatos, ropogós almát? Mostantól egyenesen imádni fogja! A Nina Ricci Extra Rouge női Eau de Parfum ugyanis extra adag gourmand zamatot, azaz illatkompozíciót rejt magában. Az eddig legintenzívebb érzéki élményt hozta el, amellyel a Nina Ricci almáknál valaha találkozhatott. Gourmand, keleties illat virágos tónusokkal. 

Az egyedülálló alma formájú üvegcsés Nina Ricci parfümsorozatot bővíti. Az illat összetétele Beleszagolva már az első pillanatban elbűvöli Önt a fekete ribizli zöld tónusával, amely tökéletes harmóniát alkot a málna üdén savanykás illatával. Mindezt a keserű-édes grépfrút festi alá. Némi idő elteltével a rózsabimbó és kissé fűszeres tea is megjelenik. Mindennek a hátterében az édes vaníliát és a pralinét érzi majd, melyek a legtovább érezhetők a bőrén. 

- Az illat története: A Rushemy Botter and Lisi Herrebrugh által alkotott Nina Ricci Nina Extra Rouge játékos, ugyanakkor elegáns illat. Illatkompozíciója még nagyobb intenzitásával tűnik ki, még több határozottság és merészség árad belőle, mint a korábbi Nina Ricci parfümökből. Az elbűvölő alma formájú üvegcse viszont még mindig a vidámság, szabadság és játékosság szimbóluma. Telt vörös, bársonyosan matt felülete egyenesen az erős egyéniségű illat számára készült. Egy szempillantás alatt beleszeret Ön is ebbe az Eau de Parfum illatba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...