Dior divatház

2021. október 26., kedd

Chloé női parfüm EDT

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3149

Képzeljen el egy nagy csokrot a legtörékenyebb rózsákból, amelyet szerelemből ajándékoztak önnek! Pontosan ilyen az illata a Chloé Eau de Toilette-nek, amelyet mintha csak az elegáns és romantikus nők számára teremtettek volna. Finom illatkompozíciója a hétköznapokat is különlegessé teszi, hiszen romantikából és rózsából soha nem elég! Könnyed, virágos-púderes illat, elegáns és romantikus nőknek elsősorban nappali viseletre. 

- Az illat összetétele: Az alapillatban a varázslatos magnólia és a bergamott és a citrom citrusos jegyei bódítják el. Utánuk a rózsa és a gardénia virágos jegyei jutnak szerephez. A lenyűgöző alapillatban a bársonyos gyapotvirág és az érzéki pézsma uralkodik. 

- Az illat története: A Chloé Eau de Toilette 2015-ben került kereskedelmi forgalomba, és az ikonikus, 2009-es Chloé Eau de Parfum könnyedebb, légiesebb változata. Az illat exkluzív üvegcséje a Chloé francia ruhamárka ízig-vérig elegáns stílusát tükrözi – az üveg enyhén pliszírozott, nyakát pedig pasztellszínű, kézzel megkötött masni díszíti.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...