Dior divatház

2021. október 20., szerda

Lancome La Vie Est Belle En Rose női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6366

Tapasztalja meg a boldogságot egy új szemszögből. A Lancôme La Vie Est Belle En Rose a La Vie Est Belle ikonikus illatának következő fejezete. Friss virágos illat ideális azokon a napokon, amikor ragyogni szeretne. A parfüm készítői Anne Flipo és Dominique Ropion. 

Az illat összetétele: Az illatos kompozíciók bevezetése magában foglalja a bergamott és a piros bogyós gyümölcsök frissítő gyümölcshangjait. Ezután elvarázsolja Önt a bazsarózsás szívillat, mely ellenállhatatlanul vonzóvá teszi ezt a toalett vizet. Az alapot a meleg pézsma és szantálfa akkordjai képezik. 

Az illat története: La Vie Est Belle En Rose arra ösztönöz, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül tekintsünk a világra. Fókuszáljunk az élet pozitív oldalára és a boldogságra, ami körülöttünk minden formában megtalálható. Az illat tipikus üvegje nagyon rózsaszín színű, ami a világ optimista nézetét szimbolizálja. Az üveg nyakát körülvevő rózsaszín szárnyak a szabadságot jelképezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...