Dior divatház

2021. október 14., csütörtök

Thierry Mugler Angel EDT 2019 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6679

Ajándékozza meg magát olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhat észrevétlenül. A női Mugler Angel eau de toilette a luxus és exkluzivitás megtestesítője. 

Ötletes illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is. Ikonikus flakonját bárhol felismeri és hasonlóan egyedi az illatkompozíció is. gyümölcsös-virágos illat mindennapos viseletre nappali viseletre 

- Illat összetétele: Fiatalos, játékos illata az egzotikus mandarinhéj tónusaival nyílik. Szívében kibontakozik az alma és az édeskés praliné a piros gyümölcsökkel. Legtovább bőrén a cédrus és a csábító pacsuli illata marad meg amelyek a parfüm alapjában találhatóak. 

- Illat története: Az ikonikus Angel illat 2011-es változata. Csodás csillag alakú flakonját könnyű bárhol felismerni. Hasonlóan jellegzetes a csábító illata is amely gyümölcsös, virágos tónusaival magával ragadja nem csak viselőjét. Louise Turner alkotta meg a Mugler édeskés Angel illatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...