Dior divatház

2021. október 6., szerda

Hugo Boss Boss Bottled EDP férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6675

Legyen olyan férfi, aki mindig sikert arat! A Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum férfiaknak mindig emlékeztetni fogja, hogy a legjobb eredmények akkor születnek, ha az élet minden területén egyensúlyt teremt. Hagyja, hogy a parfüm kiemelje természetes karizmáját és merészségét, és induljon el vele minden nap a kitűzött célok felé! Fás-fűszeres illat gyümölcsös jegyekkel új intenzitással alapoz az ikonikus BOSS Bottled illatra. Alkotója Honorine Blanc parfümőr. 

- Az illat összetétele: Természetesen nem hiányozhat az illatból az alma, amelyet már a fejillatban megérezhet. Ezt citrusos, bergamott és zsálya kíséri egy csipetnyi madagaszkári feketeborssal, amely férfias vonásokat kölcsönöz az illatnak. Utánuk kardamom, fahéj és szerecsendió képében fűszerek keverednek az illatba, melengető és egyedülálló elegyük pedig új függőséget kelt Önben. Mindez még azelőtt zajlik le, hogy megjelenne az olajfa, a pacsuli és a vetiver, amelyek jegyeivel az illat csak lassan cseng majd le. 

- Az illat története: Legenda a férfiparfümök között az 1998-as Hugo Boss BOSS Bottled, amelyet világszerte imádnak a férfiak, 2020-ban folytatást is kapott. A Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum több szempontból is továbbfejleszti és korszerűbbé teszi az elődjét: újradefiniálja a mögötte rejlő "mai férfi" gondolatát is. - A sikerességet korábban a társadalom elvárásai határozták meg, ma azonban az egyén szintjén dől el, amire ez az élénk, intenzív és időtlen illat is emlékeztet minket. Arca a karizmatikus Chris Hemsworth, aki tökéletesen megtestesíti a BOSS Bottled-férfit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...