Dior divatház

2021. október 4., hétfő

Kenzo Pour Homme Woody férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4137

A Kenzo Kenzo pour Homme Boisée erős, fás-füszeres illat férfiaknak. Az elegancia és a luxus az, amire vágysz ? Nem elégedett az enyhe friss parfümökkel, amelyek egy percen belül elillannak ? Akkor ez a parfüm Önnek készült. A fa gazdag árnyalatai, mely finoman füszerezett, és hihetetlenül sokáig marad a bőrén. A Kenzo pour Homme Boisée tükrözi az igazi férfiasság ragyogását, bársonyszerű barna flakonja pedig pontosan ábrázolja ezt az aromát. 

Érzéki elegancia és stílus jellemzi. Először a bazsalikom és a jeges friss menta jellegzetes kombinációjával találkozik, mely minden figyelmet magára von. Szíve enyhén fűszeres koktélt tartalmaz rozmaringból és borsból. Lágy és meleg, finom vetiver és cédrus hangja megnyugtatja az elmét, és olyan magabiztosnak és nyugodtnak érzi magát, mint még soha. 

A Kenzo parfümöket a fiatalok szabad szelleme és a természet tiszta ereje ihlette. Próbálja ki ezeket az erős és mámorító virágos és gyümölcsös aromákat a világ minden tájáról származó fűszerekkel és értékes fával kombinálva. A Kenzo parfümök jellegzetes parfümöket kínálnak férfiaknak és nőknek egyaránt, elsősorban azoknak, akik nem félnek szembesülni a mindennapi akadályokkal, és szeretnek magabiztosan és közvetlen módon cselekedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...