Dior divatház

2021. október 22., péntek

Carolina Herrera 212 Heroes Forever Young férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6687

Érezd magad örökké fiatalnak az új és férfias 212 Heroes illattal, amely a fiatalságot, a szabadságot és a hitelességet ünnepli. Ez az illat az Ön lázadó énjét fedi fel, még gördeszka sem kell a hóna alá. Elég ha egy üvegcse ott lesz az asztalán. 

- Az illat összetétele: A gyömbér és a körte kezdeti kombinációja a kender tónusaival kísérve tökéletesen kifejezi a fiatalságot. Kis idő múlva előtérbe kerül a friss, virágos édeskés gólyaorr a gyógynövényes zsályaillattal. Ez a kapcsolat fejlődik tovább, míg végül a bőrös és fás tónusok veszik át hatalmat, és érzéki módon lezárják az illatkompozíciót. 

Az illat története: A street kultúra fogalma a szabadsággal, a hitelességgel és a fiatalokkal kapcsolódik össze, világában teret kapnak a szabad kifejezésmódok. Éppen a street kultúra, különösen az álmokkal és lázadással teli fiatal generáció előtt tiszteleg a Carolina Herrera 212 Heroes illata. Ezt már első pillantásra elárulja a gördeszka alakú üvegcse. Mindent eláruló szimbólummá vált, egyúttal a Carolina Herrera márka újabb parfüm-mérföldköve lett. Az üvegcse és tartalma a hősök iránti tiszteletet fejezi ki - azok iránt, akik képesek maradéktalanul élvezni életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...