Dior divatház

2021. október 1., péntek

Yves Saint Laurent Opium női parfüm EDP Új csomagolás!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3828

Az Opium 2009 női parfüm Yves Saint Laurent csodálatát fejezi ki a keleti értékek iránt, valamint megértését a rejtett női érzelmek és titkos szenvedélyek felé. Az Opium 2009 illat a szenvedélyes hölgyet ábrázolja, aki szabad kezet ad minden érzelmének és az élet minden varázslatos pillanatát élvezi. 

Az Yves Saint Laurent Opium 2009 tónus bevezető akkordjai a frissítő bergamott illóolaj és a pompás aromájú lágyan simogató jázmin. Az esszencia szív illatait a citrus és az édesen zamatos mandarin határozzák meg. A habot a tortán pedig a hódító mirtusz tónusai alkotják. 

Ez a különleges női parfüm tökéletesen alkalmas azon hölgyeknek számára, akik szívesen töltik szabadidejüket társadalmi eseményeken, vagy akár egy meghitt vacsorán. Yves Saint Laurent tarsolyából származó tökéletes illatkavalkád, az Opium 2009 azonnal feltárja Önben a rejtett szenvedélyt és nyomban a felszínre is hozza!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...